Edmonton Oilers går videre til finalen i Western Conference

Det første Weste Conference-laget som gikk videre til finalen denne sesongen var Edmonton Oilers, som beseiret Calgary Flames 4-1 sammenlagt. Dette er første gang Edmonton Oilers går videre til tredje runde av sluttspillet siden tapet i Stanley Cup-finalen i 2006. Edmonton Oilers tok seg til finalen i Weste Conference igjen, og spillee kysset hockey trøye sine i gratulasjoner. Edmonton Oilers var i stand til å gå videre til finalen, og lagkameratene deres er veldig takknemlige til Connor McDavid for hans dedikasjon, han er alltid i stand til å dempe krisen i nøkkelkampene.

Connor McDavid ble valgt ut av Edmonton Oilers med det første samlede valget i første runde i 2015. Etter 7 års erfaring har han endelig blitt et godt senter. I løpet av syv år har Connor McDavid brukt mange Edmonton Oilers drakt, falt ned og reist seg igjen og igjen i treningskamp etter kamp. Edmonton Oilers har alltid blitt eliminert i andre runde av sluttspillet gjennom årene, og Connor McDavid har alltid jobbet hardere etter å ha mislyktes.

Carolina Hurricanes kom også til sluttspillet denne sesongen, og de kjemper mot New York Rangers om den siste plassen i finalen i Weste Conference. Vi vet ikke om denne sesongen blir den samme som i 2006, med Edmonton Oilers og Carolina Hurricanes som siste deltakere. Hvis Carolina Hurricanes kommer seg til finalen i Easte Conference, har de ikke store sjanser til å vinne mot Tampa Bay Lightning. Florida Panthers og Carolina Hurricanes tapte begge mot Tampa Bay Lightning forrige sesong, så Tampa Bay Lightning har en suksessrate på 80 prosent mot kjente lag.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 143 تاريخ : جمعه 6 خرداد 1401 ساعت: 16:31