New York Islanders spiller igjen sterkt i sluttspillet

I sluttspillet i NHL møtte de fire beste lagene i Østkonferansen. Til slutt ble de første Pittsburgh Penguins og andre Washington Capitals beseiret. New York Islanders og Boston Bruins presterte nok en gang godt i sluttspillet, og deres seige kampånd brøt ut med stor styrke. I disse årene med konkurranse utførte New York Islanders ofte gjennomsnitt i den ordinære sesongen, men de presterte alltid bra i sluttspillet.

Mellom 1980-1983 var New York Islanders drakt elsket av alle ishockeyentusiaster. I løpet av denne perioden vant New York Islanders fire påfølgende Stanley Cup-finaler, og laget presterte veldig bra. New York Islanders har ofte gått videre til sluttspillet gjennom årene, men laget klarte bare ikke å komme seg til finalen. Forrige sesong ble New York Islanders beseiret av Tampa Bay Lightning i Easte Conference-finalen, og laget savnet den endelige Stanley Cup-finalen igjen.

Siden 2017 da Mathew Barzal hadde på seg hockey trøye nr. 13 på banen, har fansen av New York Islanders gjenvunnet håpet om seier. New York Islanders har vokst raskt gjennom årene, og deres prestasjoner i sluttspillet kommer nærmere og nærmere mesterskapsstandardene. Tiden er moden for disse unge New York Islanders-spillee, og de håper å komme videre til finalen denne sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 175 تاريخ : جمعه 7 خرداد 1400 ساعت: 13:13