Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

New York Islanders har forbedret seg igjen denne sesongen, og de ønsker ikke å stoppe i den ordinære sesongen. Vegas Golden Knights og New York Islanders, som ikke kvalifiserte seg til sluttspillet forrige sesong, har oppnådd utmerkede resultater denne sesongen. Det ser ut til at et fall bedre kan stimulere kampånden deres. Med New York Islanders-seiersrekke etter å ha slått Toronto Maple Leafs og Edmonton Oilers, er det en følelse av at kanadiske lag har slitt med å bli seriøse motstandere i NHL.

Målvakten Ilya Sorokin spilte en sterk rolle i New York Islanders' 3-0-seier over Edmonton Oilers. Ilya Sorokin har hatt på seg en New York Islanders drakt i to år, og dette er første gang han har møtt 49 skudd i en enkelt kamp og reddet scenen fullstendig, og hindrer motstanderen fra å score noen mål. Ilya Sorokins karriere har ikke vært jevn de siste årene. Noen ganger kan han bare bruke en hockey trøye for å simulere spillet på treningsfeltet. Fordi Ilya Sorokin ikke har blitt verdsatt av forskjellige lag, har han styrken og har ingen sjanse til å spille.

Etter at Ilya Sorokin signerte en entry-level-kontrakt med New York Islanders i 2020, ble kontrakten hans stort sett ugyldig som en gratis agent på grunn av utbruddet av COVID-19-pandemien. Det var først i 2021 at Ilya Sorokin slet med å utvikle styrken sin på reservemålvaktposisjonen, og han ble sakte gjenbrukt av New York Islanders. Gud vil ikke skuffe de spillee som jobber hardt. Etter to år med kontinuerlig innsats, innledet Ilya Sorokin endelig muligheten til å bli en starter i karrieren.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 99 تاريخ : جمعه 4 آذر 1401 ساعت: 11:17

De store keepee i den eldre generasjonen har sakte blitt trukket ut av de sterkeste troppene, mens den yngre generasjonen målvakter har blitt gradvis bedre. I kampen mellom Carolina Hurricanes og Chicago Blackhawks fullførte den 23 år gamle Pyotr Kochetkov den første clean sheet i en enkelt kamp i karrieren. Det var Pyotr Kochetkovs andre NHL-kamp, ​​og han trodde aldri han skulle slå en rekord. Pyotr Kochetkov tok offisielt på seg Carolina Hurricanes drakt i år for å debutere i NHL. Han brukte året før på å øve i andre ligakamper.

Pyotr Kochetkov startet sin profesjonelle karriere i 2016 og han liker keeperplassen veldig godt. Da Pyotr Kochetkov kom inn i NHL-draften i 2019, var han overlykkelig over å bli valgt ut av Carolina Hurricanes. På det tidspunktet håpet Pyotr Kochetkov opprinnelig å ha Washington Capitals drakt, men dessverre ble han ikke valgt ut av det laget. For i hodet til mange russiske ishockeyspillere er Alexander Ovechkin deres mest beundrede idol, så Pyotr Kochetkov håper også å bli med i Washington Capitals.

Pyotr Kochetkov var veldig trist da Carolina Hurricanes sin seiersrekke ble brutt av Colorado Avalanche denne runden. Carolina Hurricanes ønsker å stabilisere målet om å gå videre til finalen denne sesongen, og deres første oppgave er å kunne beseire forrige sesongs mester Colorado Avalanche. Pyotr Kochetkovs reflekser og forventning er utmerket, og konsensus er at karrieren hans vil forbedre seg mye de neste årene.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 112 تاريخ : جمعه 27 آبان 1401 ساعت: 18:19

Ishockey kan bli respektert og elsket av mange mennesker, noe som er uatskillelig fra denne sportens bidrag til samfunnet. Antikreftaktivitetene til ishockey har fortsatt, og hvert lag har en spesiell veldedighetsorganisasjon mot kreft. Ishockeyspillere inspirerer mange kreftbekjempere, som mottar hockey trøye og sponsormidler fra ulike lag. I år feirer hvert lag festivalen på en unik måte, og mange lag har designet unike lilla termo Ba drakter.

Lilla representerer en mening med gjenfødelse i melankoli, og folk verdsetter tidens gang enda mer etter å ha forstått livet. Denne lilla Pittsburgh Penguins drakt representerer alle spilleres lengsel etter fremtiden, og de ser også frem til at de som kjemper mot kreft aktivt møter alle vanskeligheter. Ishockey er en relativt farlig sport. Mange spillere møter helseproblemer etter å ha pensjonert seg, så det å være frisk betyr mye for ishockeyen.

Hvert lag samler inn midler på forskjellige måter for å donere til mennesker i nød, hvorav det meste er å auksjonere lagets nhl drakter. Washington Capitals holdt en skøyteaktivitet mot kreft med ba for å gjøre folk mer bevisste på livets mangfold. Kreft er begynnelsen på tragedien for mange mennesker, men folk kan alltid overvinne dem med sterk vilje. Mentalitet er det viktigste folk bør ta hensyn til i livet. Mange kreftformer er forårsaket av mentalitetsproblemer.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 100 تاريخ : چهارشنبه 25 آبان 1401 ساعت: 17:01

Vegas Golden Knights vant på overtid forrige runde, og innledet lagets seiersrekke på åtte kamper. I denne runden beseiret New Jersey Devils Ottawa Senators 4-3 på overtid, og innledet også den første åtte-kampers seiersrekke i lagets historie på 10 år. Den samme poengsummen og åtte kampers seiersrekke tillot begge lag å høste gleden av seieren. Både Vegas Golden Knights og New Jersey Devils hadde dårlige resultater forrige sesong, og begge lag ligger fast på nr. 1 i divisjonen denne sesongen.

I denne runden beseiret Vegas Golden Knights Buffalo Sabres igjen, og laget innledet en seiersrekke på ni kamper for første gang i lagets historie. Fordi denne Vegas Golden Knights drakt ennå ikke har vunnet Stanley Cup-mesterskapet, er laget ivrige etter å realisere dette ønsket tidligere. For dette målet har Vegas Golden Knights gjort mange anstrengelser gjennom årene, og de har aldri sluttet å forfølge konseptet med mesterskap.

New Jersey Devils har ikke kommet seg til sluttspillet på lenge, og spillee ser frem til et gjennombrudd denne sesongen. Spillee i New Jersey Devils drakt denne sesongen var alle i høyt humør, og de jobbet hardt til slutten av kampen. Seieren i denne omgangen skyldes også innsatsen til spiller Nico Hischier som ikke ga opp noen gang. Han scoret et avgjørende mål med 33 sekunder igjen på overtid for å vinne. Det er synd at keeper Vítek Vaněček ble skadet i kampen. Det er foreløpig ikke kjent hvordan skaden hans er? Etter at Ottawa Senators tapte kampen, innledet laget også en rekord på syv tap på rad.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 101 تاريخ : جمعه 20 آبان 1401 ساعت: 18:55

Vegas Golden Knights byttet trener denne sesongen etter en dårlig prestasjon forrige sesong, og de forbedret seg etter tre måneder med tilpasning og refleksjon. Etter at Vegas Golden Knights beseiret Toronto Maple Leafs 4-3 i denne runden, innledet laget en seiersrekke på åtte kamper. Dette er den fjerde strake seiersrekka på åtte kamper i Vegas Golden Knights-historien og den lengste NHL-serien for én sesong i franchisehistorien. Neste opp for Vegas Golden Knights er Buffalo Sabres, og hvis de kan slå motstandee, vil de få et stort gjennombrudd.

Å tape motiverer alltid et lag mer, og den ånden er på full skjerm med Vegas Golden Knights. Vegas Golden Knights gikk videre til playoff-semifinalene i både 2019 og 2020, men de gikk glipp av sluttspillet i 2021. Da Vegas Golden Knights hadde dårlige resultater, valgte laget rett og slett å bytte trener. Selv om historien til denne Vegas Golden Knights drakt fortsatt er kort, har laget jaktet på det første Stanley Cup-mesterskapet i lagets historie. Så teamet vil ikke gi opp lett, de vil seriøst vurdere alle aspekter av problemet for å konsolidere.

Gud vil ikke svikte alle seriøse lag, Vegas Golden Knights fikk virkelig mye rom for forbedring i den nye sesongen. Den 31 år gamle Reilly Smith har fått et enda større løft denne sesongen etter å ha fått tre års forlengelse fra Vegas Golden Knights i sommer. I overtiden av dette spillet spilte Reilly Smith den mest avgjørende rollen i å vinne kampen. Reilly Smith har brukt Boston Bruins drakt før, så han setter stor pris på trener Bruce Cassidys taktikk. Reilly Smith har sett mye på Boston Bruins gjennom årene, så han tror på Bruce Cassidys evne til å trene.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 95 تاريخ : چهارشنبه 18 آبان 1401 ساعت: 15:36

Et meningsfylt spill mellom Washington Capitals og Detroit Red Wings tillot to spillere fra forskjellige tidsepoker å oppnå den samme drømmen. Alexander Ovechkin var henrykt over å være på Detroit Red Wings, hvor han utlignet den store Gordon Howes 786 mål for et enkelt lag. Mens Gordon Howe spilte med begge lag igjen mot slutten av karrieren, bidro han med hele 25 sesonger til Detroit Red Wings. Gordon Howes store rekord har lenge vært dypt forankret i alle som elsker ishockey, så etter hans død kjøpte mange fortsatt Detroit Red Wings drakt nr. 9 som en minnesmerke.

Washington Capitals tapte mot Detroit Red Wings 3-1, og Alexander Ovechkins mål hjalp ikke laget til å vinne. Målet var Alexander Ovechkins 786. for Washington Capitals, og han er veldig takknemlig for tilliten til laget gjennom årene. Alexander Ovechkin har hatt på seg Washington Capitals drakt i 18 år, og styrken hans blir ikke svekket av alder. Alexander Ovechkin ønsker å kunne spille som Gordon Howe langt opp i 50-årene, så hans personlige statistikk er i konstant endring.

Alexander Ovechkin ønsker å oppfylle drømmen sin om én mann, ett lag, og han håper å vinne et nytt mesterskap i løpet av de neste årene. Alexander Ovechkins personlige utmerkelser er utmerket, men han har bare ledet laget til én Stanley Cup-seier. Gordon Howe vant fire påfølgende Stanley Cup-titler for Detroit Red Wings mellom 1949 og 1955, så han brakte laget til en veldig strålende topp. Alexander Ovechkin føler at æren til laget fortsatt er for liten, og han håper å få et gjennombrudd på dette området.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 93 تاريخ : جمعه 13 آبان 1401 ساعت: 18:11

Boston Bruins har vokst betydelig etter å ha byttet trener, og de er for tiden ligaens høyest scorende lag. På overtid mot Pittsburgh Penguins omskrev Boston Bruins resultatet med 1:23 for å slå Pittsburgh Penguins 6-5. Boston Bruins er på seks kampers seiersrekke denne sesongen, og de har ikke hatt en god start på sesongen på flere år. I de to foregående sesongene hadde Boston Bruins bare spilt bra på slutten av sesongen, og styrken deres var i endring.

Styrken til Vegas Golden Knights har også endret seg mye denne sesongen, og laget har også byttet ny trener i sommer. Boston Bruins, Vegas Golden Knights og Dallas Stars har alle rotert trenere denne sommeren, og det nye miljøet har tvunget de tre trenee til å omorganisere taktikken. Alle tre lagene gjør det veldig bra så langt, bedre enn de to foregående sesongene. Spesielt etter at Jim Montgomery aksepterte ansvaret for Boston Bruins drakt fra bunnen av sitt hjerte, reorganiserte han tankegangen sin og undersøkte seriøst fordelene til hver spiller.

Etter at Dallas Stars mistet sin beste sjanse til en tittel i 2020, ble laget stille i en to-års overgangsperiode. Nå har trener Peter DeBoer pusset opp potensialet til disse spillee, og han tror Dallas Stars drakt kan retuere til banen i finalen. Forrige sesongs store Montreal Canadiens endte sist i ligaen, og denne sesongen står Toronto Maple Leafs også overfor dårlige resultater. I dag, blant disse historiske lagene, er Edmonton Oilers fortsatt sterke, og styrken til flere andre lag går gradvis tilbake.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 113 تاريخ : چهارشنبه 11 آبان 1401 ساعت: 16:44

Chicago Blackhawks vil gjee ha en god sesong i den nye sesongen, men styrken er dessverre fortsatt ikke stabil. Mellom Chicago Blackhawks og Edmonton Oilers ble de avgjort i løpet av de siste 38 sekundene. I dag har Draisaitl bursdag, og han var henrykt over å score et avgjørende mål i Edmonton Oilers drakt. Målet ville være Draisaitls beste bursdagsgave, og det holdt laget på sporet for sin seiersrekke på tre kamper.

Edmonton Oilers, som tapte mot Colorado Avalanche i finalen i Weste Conference forrige sesong, sa farvel til feltet med knuste tårer. Edmonton Oilers ønsker ikke å forlate banen med anger denne sesongen, så de er seriøse med å få erfaring hver kamp. Connor McDavid har vært hos Edmonton Oilers i syv år og har forbedret karrieretotalen til 700. Connor McDavid har allerede oppnådd imponerende individuelle statistikker som den raskeste spilleren siden 1980-tallet, men han håper fortsatt å lede Edmonton Oilers til finalen.

Av de opprinnelige seks lagene er fanfavoritten Chicago Blackhawks drakt, men dessverre har lagets styrke nå gått tilbake. Chicago Blackhawks byttet hovedtrener i sommer, og laget er ivrige etter å komme tilbake i sluttspillet igjen. En stor spillerhandel i 2016 holdt mesteparten av Chicago Blackhawks unna samme lag. Det året byttet Chicago Blackhawks spillere for profitt, og nå seks år senere kan laget fortsatt ikke komme tilbake til den toppen. Å se tilbake på historien til Chicago Blackhawks og Edmonton Oilers er veldig lik, de forlot begge viktige spillere til fordel for laget, og til slutt kunne ikke laget gå videre til finalen igjen på lenge.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 117 تاريخ : جمعه 6 آبان 1401 ساعت: 19:50

Barry Trotz har ikke sluttet seg til andre lag igjen siden han fikk sparken av New York Islanders i mai. Barry Trotz var skuffet over å få sparken av New York Islanders. Han forventet ikke å bli urettferdig behandlet ved å ikke lede laget til sluttspillet på en sesong. Barry Trotz trente New York Islanders i fire sesonger, og nådde Final Four i to av dem. I perioden 2018-2021 hadde New York Islanders en relativt stabil prestasjon i sluttspillet, men dessverre klarte ikke laget å gå videre til finalen.

Nå henter Barry Trotz fortsatt den New York Islanders drakt fra tid til annen og tenker på det. Han vet ikke hva problemet er? New York Islanders tapte mot Tampa Bay Lightning i semifinalen i begge sesongene, et resultat som direkte tappet spillees vilje til å vinne. De to sluttspilltapene førte til at New York Islanders-spillee mistet mye selvtillit i 2021-sesongen, og indirekte kvalifiserte laget seg ikke engang til sluttspillet. Så Barry Trotz ønsker ikke å trene et annet lag før han forstår hvorfor.

Winnipeg Jets ba nylig om Barry Trotz som trener, men han takket nei til lagets tilbud. Barry Trotz har en enkel plan, og han vil at den neste hockey trøye skal være et av de opprinnelige seks lagene. Av de opprinnelige seks lagene i år har Boston Bruins, Chicago Blackhawks og Detroit Red Wings alle skiftet trener, og ingen av dem hadde en god sesong forrige sesong. Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs og New York Rangers har alle hatt solide resultater denne sesongen, så de burde ikke tenke på å bytte trener denne sesongen. Så Barry Trotz må fortsatt vente på muligheten, og han kan også bruke denne tiden til å studere sine egne mangler i NHL.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 89 تاريخ : چهارشنبه 4 آبان 1401 ساعت: 17:59

Montreal Canadiens signerte Juraj Slafkovský i første runde av 2022-draften, og laget tror at forwarden kan bringe håp om seier. Den 18 år gamle Juraj Slafkovský tok offisielt på seg Montreal Canadiens drakt for å delta i den nye sesongplanen, og han scoret til slutt NHLs første mål i den femte kampen. Juraj Slafkovský følte seg utrolig etter kampen, han var så spent at han glemte hva målet var.

Det er veldig glad for laget at nye og unge spillere kan prestere godt. Prestasjonen til Juraj Slafkovský skuffet ikke Montreal Canadiens, en spiller laget signerte med nr. 1 sammenlagt. Montreal Canadiens slo til slutt Arizona Coyotes 6-2, og Juraj Slafkovskýs mål var kampens mest emosjonelle øyeblikk. Juraj Slafkovský så på de jublende fansen iført samme hockey trøye som hans, og han var henrykt over å motta denne dyptfølte støtten og oppmuntringen.

Etter en lavsesong for Montreal Canadiens har lagets prestasjoner steget denne sesongen. Montreal Canadiens har for tiden 3 seire og 2 tap, rangert på fjerde plass i divisjonen. Montreal Canadiens har forbedret seg mye fra forrige sesong, mens andredivisjon Tampa Bay Lightning ligger i bunnen. Vil Tampa Bay Lightning reinkaere Montreal Canadiens skjebne denne sesongen? Kan de trosse trolldommen av den nye sesongen som følger med andreplassen?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 130 تاريخ : جمعه 29 مهر 1401 ساعت: 15:51