Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Vi bedømmer en idrettsutøver ikke bare etter hans prestasjoner på banen, men også etter hans bidrag til samfunnet. Og Sergei Bobrovsky er en slik spiller som har fått ros for begge felt. Han er en av de beste keepee i NHL. Selv om han nettopp har båret Florida Panthers drakt, har han gitt et viktig bidrag til laget.

Han donerte 100 000 dollar til Panthers deltidsansatte ved BB&T Center. Hvorfor gjorde han dette? På grunn av det nye koronavirusutbruddet, har alle NHL-spill blitt suspendert, slik at de deltidsansatte ikke er betalte. Som et resultat vil hans donasjon garantere levetiden for Panthers deltidsansatte. I stedet skammes Sabers-ledere Buffalo Sabres drakt. De har bestemt seg for å ikke gi noe bidrag til deltidsansatte.

De hevder at de ansatte har deltidskontrakter og bare jobber når det er spill, så de skal ikke få noe betalt nå. Etter min mening er de virkelig for kaldblodige! Fordi dette er en spesiell tid, og ledere bør gi spesiell omsorg. Derimot er Bobrovsky virkelig en moralsk spiller.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 212 تاريخ : دوشنبه 26 اسفند 1398 ساعت: 10:07

Rangers 'dårlige prestasjoner de siste årene har såret ryktet deres litt. Forrige sesong så vi ikke engang New York Rangers drakt i sluttspillet. Som en av NHLs Original Six, vet de imidlertid hvordan de kan forbedres. Og de blir bedre nå.

Forrige sesong endte de på 12. plass i den østlige konferansen, men så langt denne sesongen har de rykket opp til 10. plass. Og sist fredag vant de en spennende kamp. Det var deres hjemmekamp mot Washington Capitals. I dette spillet overskygget deres prestasjoner Washington Capitals drakt. De spilte veldig tøft og tok spillet til overtid. Deretter, på overtid, tok de sjansene sine og slo hovedstadene 6-5.

Hvorfor kunne de slå de mektige hovedstedene? Fordi en av deres streik utgjorde en stor forskjell. Han var Mika Zibanejad. I dette spillet scoret han fem mål, inkludert det som førte laget til seier på overtid. Derfor er han virkelig en strålende spiller.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 199 تاريخ : چهارشنبه 21 اسفند 1398 ساعت: 13:50

Selv om New York Rangers er en av NHLs Original Six, har de ikke hatt stor suksess de siste årene. Forrige sesong gjorde de ikke engang sluttspillet. Så det er hovedgrunnen til at New York Rangers drakt deres ikke selger bra akkurat nå. Som et lag med en lang historie har de imidlertid holdt seg seige.

Så langt denne sesongen ligger de på 10. plass i Easte Conference, og er to plasser fra forrige sesong. Vi kan se av det at de gjør fremskritt. Og på fredag ​​la de på et flott show for publikum på Madison Square Garden. Det var deres hjemmekamp mot Washington Capitals. Washington Capitals drakt har fått mye oppmerksomhet de siste årene fordi den ofte dukker opp i sluttspillet. Men i dette spillet ble det overskygget av Rangers. Til slutt vant Rangers 6-5.

Hvorfor kunne de slå hovedstedene? Fordi de har en fantastisk spiller: Mika Zibanejad. Selv om det var en tett kamp, ​​scoret Zibanejad fem mål, inkludert det som førte Rangers til seier på overtid. Og han ble den første spilleren som scoret fem mål i et enkelt spill denne sesongen. Jeg tror Rangers vil få suksess i fremtiden med ham.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 208 تاريخ : دوشنبه 19 اسفند 1398 ساعت: 7:33

Av alle NHL-lagene er det et som har vært sterkt opp gjennom årene. Det er Boston Bruins. Teamet ble grunnlagt i 1924 og har en lang historie. Og det er en av NHLs Original Six. I disse årene ser vi ofte Boston Bruins drakt deres i NHL-finalen.

Forrige sesong møtte de St. Louis Blues i finalen. Til slutt ble de dessverre eliminert 4-3, men teamet lot ikke det fraråde dem. I stedet har de jobbet hardere. Mens de forbedret sin nåværende tropp, signerte de også Ondrej Kase i en avtale. Før det hadde Kase på seg Anaheim Ducks drakt. Som vinger er hans energi og hastighet akkurat det Bruins trenger. Han har syv mål og 16 assist så langt denne sesongen. Som et resultat vil tilskuddet hans øke Bruins 'krenkelse.

Etter alle disse anstrengelsene går Bruins for NHL-mesterskapet. De har vunnet æren seks ganger i historien, så de har styrke og erfaring til å vinne den igjen. Hvis de gjør det, tror jeg alle innbyggee i Boston vil feire dem som gale. La oss vente og se.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 189 تاريخ : چهارشنبه 14 اسفند 1398 ساعت: 16:00

Edmonton Oilers er et meget prestisjetunge NHL-team. De vant Stanley Cup fem ganger mellom 1984 og 1990. Som et resultat er Edmonton Oilers drakt et av NHLs mest kjente bilder. Årsaken til at teamet har vært så sterkt, er at de har noen talentfulle og dyktige scorere. Leon Draisaitl, for eksempel, er nå den mest kjente scoreren.

Draisaitl ble utarbeidet av Oilers som det tredje samlede valget i 2014-utkastet. Deretter, etter fire år med trening og konkurranse, forbedret hans offensive evne raskt. Nå går navnet til og med sammen med St. Louis Blues drakt. Som vi alle vet, er Blues det beste laget i NHL akkurat nå. Og igjen, i forrige søndags kamp mellom Oilers og Winnipeg Jets, ga Draisaitl oss en annen flott prestasjon. Han bidro med to mål og en assist for å gi laget sitt en 3-2 seier.

Det betyr at alle tre av Oilers-målene var relatert til ham. Etter kampen ble han den første spilleren som scoret mer enn 100 poeng denne sesongen. Han har 39 mål og 63 assist på 65 kamper, rangert som 10. plass i NHLs historie. Derfor er han virkelig en stor skårer.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 221 تاريخ : دوشنبه 12 اسفند 1398 ساعت: 7:19

Som vi alle vet, er Golden Knights et veldig ungt lag. De ble opprettet i 2017, men de imponerte oss i sin første sesong i NHL. I den sesongen overskygget deres Vegas Golden Knights drakt alle andre lag. Og til slutt endte de på andreplass i sesongen 2017-2018.

Forrige sesong klarte de imidlertid ikke å komme forbi den første runden i sluttspillet. De møtte Sharks i den første runden av sluttspillet. De to lagene spilte veldig hardt og det var ikke før kamp syv at vinneren ble trukket. Til syvende og sist blokkerte San Jose Sharks drakt veien videre. Og de tapte for haiene 4-3. Men de er et tøft lag og blir ikke motløs av nederlaget. Denne sesongen har de blitt mer forent og konkurransedyktige. Så langt har de tatt topplassen i Pacific Division.

Derfor har Golden Knights en renessanse. De overrasket oss en gang for to år siden, og de har muligheten til å fortsette å overraske oss denne sesongen. Jeg tror i nærmeste fremtid, de kan erobre alle andre lag og vinne NHL-mesterskapet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 206 تاريخ : جمعه 9 اسفند 1398 ساعت: 18:40

Hurricanes har alltid vært et sliter lag, og vant sin første Stanley Cup i 2006. Og Carolina Hurricanes drakt klarte nesten Easte Conference-tittelen forrige sesong. Selv om de til slutt tapte mot Boston Bruins, ble prestasjonene deres anerkjent.

Forrige lørdag vant de en spesiell kamp. Det var deres hjemmekamp mot Maple Leafs, og de ønsket å vinne den. Men Toronto Maple Leafs drakt er et av de mest kjente symbolene på NHL, noe som betyr at teamet er en styrke å regne med. Dessverre forlot alle to av Hurricanes-målvaktene i de to første kvartalene av spillet banen på grunn av skader, noe som satte laget i en veldig kritisk situasjon. Da måtte de bruke sin nødback-keeper, David Ayres.

Ayres er ikke en profesjonell målmann. Han er en isbilsjåfør og en deltidsøvingsmann. Derfor forventet ingen noe av ham, men han trodde ikke at hans prestasjoner ikke gjorde noe. I stedet forsvarte han aggressivt og hjalp orkanene til å vinne dette spesielle spillet 6-3.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 207 تاريخ : دوشنبه 5 اسفند 1398 ساعت: 20:19

Selv om Alexander Ovechkin er 35 år gammel, har styrken ikke gått ned. Derfor er Washington Capitals drakt fortsatt en storselger. Han har 11 mål og åtte assist så langt denne sesongen. Prestasjonen hans er imidlertid ikke den beste. Det er en ung spiller som kommer foran ham.

Spilleren er David Pastak. Han er en veldig god angrepsspiller og han er veldig ung, bare 24 år gammel. Han har slitt Boston Bruins drakt siden han kom inn i NHL i 2014. Gjennom årene har han vært en nøkkelspiller for Bruins. Forrige sesong ledet han laget til NHL-løperen. Og han har bidratt med 15 mål og 15 assist så langt denne sesongen. Dermed er det åpenbart at han jager Ovichkins herlighet.

Samtidig er dette ikke en dårlig ting for Ovichkin. Han er en konkurrerende aktør av natur. Denne sunne konkurransen kan gi ham sterk fremdrift. Og jeg tror konkurransen kan hjelpe dem begge til å ta fremgang. La oss se frem til deres konfrontasjoner på feltet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 185 تاريخ : جمعه 25 بهمن 1398 ساعت: 15:59

The Capitals er et NHL-lag med en lang historie. Og i 2018 fikk deres Washington Capitals drakt enestående popularitet. Fordi de vant Stanley cup det året. En veldig overraskende ting skjedde imidlertid med dette laget forrige sesong.

De ble eliminert av Hurricanes i første runde av sluttspillet forrige sesong. Det var en overraskelse utenfor noens fantasi, da de pleide å være faste gjester i finalen. Derfor kunne vi bare se St. Louis Blues drakt i forrige sesongs finale. Som et resultat er det noen som mener hovedstedene er på vei ned. Men etter min mening går ikke laget ned, fordi de har en superstjee: Alexander Ovechkin.

Ovechkin vil definitivt bli en legendarisk spiller i NHL. Selv om han er 35 nå, har den offensive evnen ikke blitt verre. Han har scoret 698 mål i karrieren så langt, bare to sjenerte over 700 mål-milepælen. Derfor tror jeg ikke hovedstedene går ned, fordi Ovechkin vil fortsette å lede laget til å forbedre seg.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 176 تاريخ : پنجشنبه 17 بهمن 1398 ساعت: 18:28

Hvis vi snakker om hvem som er den mest kjente spilleren i NHL, er det utvilsomt Alexander Ovechkin. Han er kjent ikke bare for sin skårende dyktighet, men også for sin lojalitet. Og han har vunnet mange utmerkelser siden han hadde på seg Washington Capitals drakt i 2005. Han vil imidlertid aldri forlate laget.

Han har spilt i hovedstadene i 15 år, og han kan forlate uten skyld. Men han serverer fortsatt teamet uten å angre. Hvorfor? Fordi han ikke har annet enn kjærlighet og takknemlighet for laget. Karrieren hans startet med dette laget, noe som hjalp ham med å vokse fra rookie til toppscorer. Spesielt i NHL-finalen i 2018 overskygget hans superprestasjon Vegas Golden Knights drakt. Til slutt ledet han hovedstedene til å vinne Stanley Cup og ble utnevnt til MVP for finalen.

Derfor er faktisk han og hovedstedene gjensidig suksess. Han vil aldri forlate laget, og teamet ser på ham som et ikke-salg. Så langt denne sesongen har han scoret mer enn 30 mål. Det kan sees at hans evne ikke har avtatt i det minste. Han er bestemt til å bli en legende.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 201 تاريخ : جمعه 27 دی 1398 ساعت: 17:25

I NHL har pingvinene en flott historie. I det siste var Pittsburgh Penguins drakt et av kjennetegnene til NHL. Og laget har vunnet fire Stanley Cups så langt. Forrige sesong fikk de imidlertid et uventet nederlag.

Forrige sesong kvalifiserte de seg til sluttspillet på sjetteplass i Easte Conference, og de møtte øyboee i den første runden av sluttspillet. Mange forventet at pingvinene ville avansere uten noe press. Imidlertid ble de fullstendig overskygget av New York Islanders drakt. Og øyboee ydmyket dem 4-0. Resultatet var veldig trist for alle Penguins-spillee, og de tilbrakte hele sesongen i trist stemning.

Det er imidlertid en grunn til at pingvinene blir sett på som et flott lag. I denne nye sesongen gjenforenes de raskt og viser utrolig styrke. Så langt rangerer de nummer to i Metropolitan Division. Derfor har teamet en renessanse. Jeg tror de vil få suksess denne sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 204 تاريخ : پنجشنبه 26 دی 1398 ساعت: 20:04

Denne sesongen har Flames fått en alvorlig nedgang, noe som er mye dårligere enn prestasjonene deres forrige sesong. Forrige sesong gjorde de det veldig bra i den ordinære sesongen og rangerte først. Selv på den tiden trodde mange Calgary Flames drakt sannsynligvis ville bli kronet til NHL-mesterskapet.

Resultatet viste seg imidlertid å være uventet. De ble eliminert i den første runden av sluttspillet. Prestasjonene deres ble overskygget av Colorado Avalanche drakt. Og snøskred ydmyket dem 4-1, noe som var hjerteskjærende for dem og et stort slag for deres selvtillit. Dessuten har disse negative følelsene påvirket resultatene denne sesongen. Så langt er de bare syvende på Weste Conference, langt fra der de var forrige sesong.

Så Flammene trenger å gjenoppbygge selvtilliten. Nylig tok lagets ledere en stor avgjørelse: De utnevnte Geoff Ward til sin interimtrener. Ward er en erfaren trener og har tidligere fungert som assistenttrener for laget. Umiddelbart etter at han tiltrådte, vant Flames to strake kamper.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 374 تاريخ : جمعه 20 دی 1398 ساعت: 0:39

De siste årene har hovedstadene i Washington vært en god prestasjon. I 2018 ble Washington Capitals drakt til og med hedret som NHL-mesterskapet. Disse er alle takket være treneren deres, Todd Reirden. Så langt denne sesongen har Reirden ledet laget til en stor suksess: De ligger i første omgang i Metropolitan Division.

Forrige sesong spilte hovedstadene godt i den ordinære sesongen, men de ble fullstendig overskygget av Carolina Hurricanes drakt i den første runden av sluttspillet. Så hovedstedene er ivrige etter å hevne seg på orkanene. Denne lørdagen møttes de to lagene endelig. Reirden benyttet seg av spillees ønske om hevn og oppmuntret dem til å ta initiativ på banen. Endelig fikk de hevn: De slo orkanene 4-3.

Derfor er Reirden en smart trener. Han vet hvordan han kan skru på spillee sine, og han vet hva de trenger. På det kommende allstjeerspillet blir han utnevnt til trener for Metropolitan Division all-star team. Det er andre året på rad at han har hatt stillingen, noe som gjenspeiler den utbredte anerkjennelsen av hans evner.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 251 تاريخ : چهارشنبه 18 دی 1398 ساعت: 17:20

For alle hockey fans er det årlige NHL all-star spillet en stor fest. På dette arrangementet vil hvert lags dyktigste spillere gi oss en fantastisk prestasjon. I år er fortsatt Pacific Divisions valgte kaptein Connor McDavid. Takket være sin berømmelse er hans Edmonton Oilers drakt nå en storselger i NHL.

Dessuten er kaptein for Metropolitan Division Alex Ovechkin, kaptein for Central Division er Nathan MacKinnon, og kaptein for Atlantic Division er David Pastak. Av de fire divisjonene har Atlantic Division en annen kaptein enn i fjor. Fordi Pastak har vært fantastisk siden forrige sesong. Hans Boston Bruins drakt dukket til og med opp i forrige sesongs NHL-finale. Selv om han ikke endte opp med å lede Bruins til et mesterskap, ble hans evne allment anerkjent, og det er grunnen til at fansen valgte ham som kaptein for Atlantic Division.

Tvert imot, selv om Auston Matthews var kaptein for Atlantic Division forrige sesong, har han blitt bitt av negative nyheter den siste tiden, noe som har ført til skade på hans rykte. Og han ledet ikke Maple Leafs til et sluttspillgjennomgang forrige sesong, så han ble frastjålet kapteinskapet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 200 تاريخ : چهارشنبه 18 دی 1398 ساعت: 17:20